مصطفی میرسلیم: اسناد پشت پرده و مدارک رشوه ۶۵ میلیاردی را به قوه قضاییه داده ام/ این موضوع مربوط به زمان حضور قالیباف در شهرداری تهران است
پایگاه خبری / تحلیلی نگام _ یک نماینده مجلس یازدهم گفت: باید طبق بررسی مشخص شود که چه خدمات شایستهای صورت گرفته است، طبق اسنادی که دارم نشان میدهد رایزنیهایی پشت پرده صورت گرفته که این تحقیق و تفحص، انجام نشود و رد شود.
سیدمصطفی میرسلیم، نماینده تهران و عضو کمیسیون صنایع مجلس شورای اسلامی در رابطه با «دلیل انصراف خود از ریاست کمیسیون اصل نود» گفت: طی نامهای رسمی از کاندیدا شدن ریاست کمیسیون اصل نود انصراف دادم، کسانی که داوطلب شدند را هیات رئیسه به یک باره معرفی کرد در حالی که باید امتیازدهی از سوی هیات رئیسه برای ریاست کمیسیون اصل نود شکل میگرفت و برای فردی که مناسب ریاست کمیسیون است، رایگیری میشد.
او گفت: کاندیداهای ریاست کمیسیون اصل نود همگی واجد شرایط بودند و هیچ مشکلی با آنها ندارم. من با طرز کار هیات رئیسه مشکل دارم که به آنها تذکر دادم. بهخاطر گلهمندی از هیات رئیسه از نامزدی ریاست کمیسیون اصل نود انصراف دادم، این برخورد هیات رئیسه بیدلیل بود.
میرسلیم در پاسخ به انتقادهایی که او را فردی منزوی در مجلس یازدهم معرفی میکنند، گفت: من منزوی نیستم؛ مجلس تازه شروع بهکار کرده است. انزوا در مجلس مفهومی ندارد، باید دید نمایندگان در کمیسیونها چه فعالیتها و اقداماتی انجام میدهند و حاصل و تبعات آن در صحن و جامعه چگونه میشود. تازه کارمان در مجلس را شروع کردهایم برخی از کمیسیونها هنوز تشکیل نشدهاند؛ عجلهای نداریم.
نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی در خصوص عدم موفقیتش در هیات رئیسه بیان کرد: در انتخاب هیات رئیسه فعالیت هایی که از قبل مجلس انجام گرفت منجر به انتخاب چنین هیات رئیسهای شد. طبق قواعد هیات رئیسه را محترم میشمارم، قواعد مردم سالاری را نمیتوان نادیده گرفت و اعتراض کرد. نمایندگان، هیات رئیسه فعلی را انتخاب کردند و در این یک سال هم امیدوارم هیات رئیسه موفق باشد اگر هم توقعات نمایندگان را برآورده نکردند، بحث دیگری است.
میرسلیم در رابطه با رشوه ۶۵ میلیاردی و تفحصی که معلق شد و اظهارات خود در این باره، گفت: همه مدارک را به دستگاه قضایی ارجاع دادهام و پیگیریها از جانب آنها انجام میشود. اصل موضوع به تحقیق و تفحص زمان حضور قالیباف در شهرداری بر میگردد، وقتی تحقیق و تفحص در مجلس دهم رای نمیآورد شهردار وقت از اینکه چنین موضوعی رای نیاورده، تشکر میکند. موضوع تحقیق و تفحص مسئلهای نیست که از انجام شدنش ناراحت و یا از انجام نشدنش خوشحالی صورت گیرد. باید طبق بررسی مشخص شود که چه خدمات شایستهای صورت گرفته است، طبق اسنادی که دارم نشان میدهد رایزنیهایی پشت پرده صورت گرفته که این تحقیق و تفحص، انجام نشود و رد شود.
او ادامه داد: حدود ۴۰۰ تحقیق و تفحص در مجلس قبل انجام گرفته که تعداد کمی از آنها به نتیجه رسیده است. این تحقیق و تفحصها را بررسی خواهیم کرد و طبق اولویت و اهمیت به آن میپردازیم.
سایه املاک نجومی همچنان بر سر قالیباف/ باند اکبر طبری چگونه بر تخلفات شهرداری سرپوش گذاشت؟
وضعیت رسیدگی به پرونده املاک نجومی هنوزمشخص نیست. محمود میرلوحی به خاطر اظهاراتی درباره این پرونده احضار شد و چند نقر نیز به خاطر افشای آن به زندان افتادند. با این حال افکار عمومی همچنان با حساسیت این موضوع را دنبال میکنند و میخواهند بدانند ر این پرونده که در دوره ریاست قالیباف بر شهرداری تهران اتفاق افتاده، چه ابعادی داشته است. روز گذشته معلوم شد قاضی این دادگاه جزو قضات فاسد باند اکبر طبری بوده است.
محمود میرلوحی عضو شورای شهر تهران و عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت اخیرا در مصاحبه با کانال امتداد (رسانه حزب اتحاد) ابعاد جدیدی از پرونده املاک نجومی را باز کرده است. اظهارات محمود میرلوحی در حالی مطرح شده که قالیباف هماکنون رییس مجلس است و حتی بخشی از اصولگرایان معتقد بودند به خاطر پرونده املاک نجومی او نباید به ریاست مجلس انتخاب شود. با این حال گویا سایه سنگین این پرونده مهم تا اطلاع ثانوی همچنان بر سر سردار قالیباف خواهد ماند.
محمود میرلوحی گفته «حمید علیزاده بازپرس دادسرای کارکنان دولت، که در پرونده اکبر طبری متهماست به گرفتن سه میلیارد تومان رشوه، همان بازپرس پرونده املاک نجومی در دوران شهرداری باقر قالیباف است و در آخر هم معلوم نشد پرونده املاک نجومی به کجا رسید»
میرلوحی همچنین گفته «جای تاسف دارد که چرا چنین افرادی در قوه قضائیهای که باید مرکز نظارت و پیشگیری از جرم و تخلف باشد، حضور داشتند. آن هم در جایگاه معاون قوه قضائیه، باید امیدوار باشیم که رسیدگی به فساد به همین افراد و چند قاضی فاسد که در این پرونده هستند، ختم نشود و مابقی عناصر آلوده نیز در قوه قضائیه شناسایی و محاکمه شوند.»
در دادگاه اکبر طبری، نماینده دادستان گفته بود: رسول دانیال زاده فرزند حسینعلی آزاد با قرار وثیقه به مشارکت در تشکیل شبکه در امر ارتشاء، پرداخت رشوه به اکبر طبری از طریق واگذاری چند پلاک ثبتی به وی، پرداخت ۳۰ میلیارد رشوه به حمید علیزاده بازپرس وقت شعبه ۱۵ کارکنان دولت و پرداخت رشوه به اکبر طبری به میزان ۱۸۳ میلیارد و ۲۳۳ میلیون و ۳۰۰ هزار ریال متهم است.
رسول دانیال زاده یکی از بزرگترین بدهکاران بانکی ایران است که در تاریخ ۲۲ آبان ۱۳۹۸ خبر بازداشت او در کشور آلمان و بازگرداندنش به ایران منتشر شد. دانیال زاده بدهکار بانکی در دهه هفتاد بیشتر تمرکز خود را بر شعبه فردوسی بانک ملی گذاشت. اخذ وام و ال سیهای کلان به اسم کارخانه نورد سمنان که در اغلب موارد با تخلف در اسناد و محل مصرف همراه بود، رشد سریع مالی او را رقم زد.
اسم حمید علیزاده به عنوان متهم اولین بار در دادگاه اکبر طبری مطرح شد. از زمان تشکیل دادگاه اکبر طبری، البته حساسیتها نسبت به تخلفات دوره شهرداری قالیباف هم افزایش یافته است. عیسی شریفی قائم مقام قالیباف در شهرداری تهران مدت زیادی است بازداشت شده، اما برخلاف اکبر طبری، دادگاه او به صورت علنی برگزار نمیشود. از طرفی پرونده املاک نجومی توسط اعضای شورای شهر تهران مورد تحقیق و تفحص قرار گرفته است.
به گزارش ریاست هیات تحقیق و تفحص با محمود میرلوحی است و پیش بینی میشد امسال گزارش این تحقیق و تفحص در صحن علنی شورا قرائت شود، اما تا امروز این اتفاق نیفتاده است. گفته میشود در این پرونده نام بعضی اعضای سابق شورای شهر، از جمله یکی از زنان اصولگرا و یکی از زنان اصلاح طلب، در لیست دریافت املاک نجومی دیده میشود. به جز این دو نفر، نام چند مدیر ارشد در زمان شهرداری قالیباف نیز در این پرونده وجود دارد. پیش از این بعضی روزنامهنگاران مثل یاشار سلطانی قسمتهایی از این پروندهها را افشا کردهاند، اما هنوز این پرونده ابهامات زیادی در افکار عمومی ایجاد کرده است.
مجلس شورای اسلامی هم یکی دو بار قصد داشت از پرونده املاک نجومی تحقیق و تفحص کند، اما در این کار ناکام ماند. مصطفی میرسلیم درباره این ناکامی گفته «کار خرید آرای نمایندگان خیلی صریح در مجلس انجام میشود و برخی نمایندگان رای خود را حراج میکنند. برای پس گرفتن یک طرح تحقیق و تفحص ۶۵ میلیارد تومان فقط به یک رییس کمیسیون در مجلس پرداخت شده است.»
اینهم چون از چرخه قدرت کنار زدند افشا گری میکنه راست میگه دنبالشو بگیره