مهمترین عامل مرگ و میر در جهان / عوامل مرگ و میر سالانه در ایران را بشناسید

نگام، سلامت و پزشکی – در پاسخ به این سوال که مهمترین عامل مرگ و میر در جهان چیست می‌توانید به عوامل متفاوتی بیندیشید: بیماری‌های عفونی، جنگ، سوانح زمینی و هوایی، بلایای طبیعی یا سرطان؟

پاسخ این سوال اما هیچکدام از موارد فوق نیست. مهمترین عامل مرگ و میر در جهان بیماری‌های قلبی-عروقی است که سالانه جان نزدیک به ۱۸ میلیون نفر را می‌گیرد. از مهمترین زیر مجموعه‌های بیماری‌های قلبی-عروقی که منجر به مرگ می‌شود، می‌توان به بیماری کرونری قلبی، سکته قلبی و سکته مغزی اشاره کرد.

براساس آمارهای سازمان جهانی بهداشت در سال ۲۰۱۵، حدود ۵۶.۴ میلیون نفر در سراسر دنیا فوت کرده اند. از این میان ۱۷.۷ میلیون نفر یعنی حدود ۳۰ درصد از درگذشتگان، بر اثر ابتلا به بیماری‌های قلبی-عروقی جان خود را از دست داده اند.

عوامل مرگ و میر سالانه در ایران بر اساس گزارش سازمان جهانی بهداشت

 

پست های مرتبط

بر اساس گزارش یورونیوز، عوامل ژنتیکی، کهولت سن، مصرف دخانیات، فعالیت بدنی کم، رژیم غذایی نادرست سرشار از چربی و قند، چاقی، آلودگی هوا، استرس، فشار خون بالا، چربی خون بالا و دیابت از عوامل موثر در ابتلا به بیماری‌های قلبی-عروقی هستند.

جستجوگر هوشمند خبریجستجوگر هوشمند خبریجستجوگر هوشمند خبری

بیماری‌های قلبی-عروقی همچنین سبب ازکار افتادگی در بخش بزرگی از جمعیت جهان شده و هزینه‌های درمانی زیادی بر دوش دولت‌ها می‌گذارد. از این رو از سوی کارشناسان، متخصصان و محققان علوم پزشکی بر لزوم پیشگیری از این بیماری‌ها با اصلاح سبک زندگی تاکید فراوانی می‌شود.

شما می‌توانید با وارد کردن مشخصات فیزیولوژیکی خود در این سایت ریسک نسبی ابتلا به این بیماری‌ها را در ۱۰ سال آینده پیش بینی کنید.

براساس آمارهای ارائه شده از سوی سازمان جهانی بهداشت در سال ۲۰۱۵، حدود ۵۶.۴ میلیون نفر در سراسر دنیا جان باختند که ۵۴ درصد از آن مربوط به ۱۰ عامل اصلی مرگ و میر است. برخی از بیماری‌های قلبی-عروقی صدرنشین این لیست هستند. ۹ عامل اول متعلق به مرگ در اثر بیماری‌های گوناگون است و عامل دهم به سوانح جاده‎ای تعلق دارد.

 

مربوط پست ها

وارد حساب کاربری خود شوید

برای ثبت نام فرم های زیر را پر کنید

*با ثابت نام در وبسایت شما با سیاست نامه حریم خصوصیموافقت می کنید.

رمزعبور خود را بازیابی کنید

لطفاً نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز خود وارد کنید.